Waar staan wij voor?

Human Factor Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van duurzame digitale onderzoeksinsrumenten en persoonsonderzoeken. Geheel in de geest van onze missie willen wij, door samenwerking met vakkundige partnerbedrijven, onze klanten in het bedrijfsleven en de non profit sector helpen bij het ontsluiten van het maximale menselijk potentieel binnen hun organisaties.

Visie

De huidige maatschappij bestaat uit individuen die om uiteenlopende redenen hun krachten bundelen in bedrijven, organisaties en andere grotere en kleinere verbanden. Hoewel iedereen zal erkennen dat deze drang om ons te organiseren noodzakelijk is om in collectieve en persoonlijke behoeften te voorzien, wordt in de dagelijkse praktijk van het samenwerken vooral de nadruk gelegd op het sturen van grotere verbanden. Human Factor Company heeft de invalshoek dat samenwerkingsverbanden van mensen het best tot resultaat leiden als eerst recht wordt gedaan aan het individu. Door uit te gaan van het unieke in ieder mens is het beter mogelijk om mensen gericht, dus op de persoon, te motiveren.

Missie

Human Factor Company wil een brug slaan tussen de mens en organisaties en mensen onderling met als doel het rendement van deze relaties te verbeteren.

Doelstelling

Human Factor Company ontwikkelt en levert digitale instrumenten die de kennis over de menselijke factor in organisaties vergroten en die deze kennis helpen gebruiken om het individu, zijn directe omgeving en de organisatie als geheel plezieriger en effectiever te laten functioneren. Daarnaast leveren wij instrumenten voor specifieke toepassingen zoals risicoanalyses, totale bedrijfsanalyses, salesscan en nog veel meer. Wij willen deze instrumenten toegankelijk maken voor iedereen die deze zou willen gebruiken.

De mensen achter Human Factor Company

De mensen achter Human Factor Company hebben een jarenlange ervaring in het werken met mensen. In diverse functies in het HRM veld werkten zij met een groot aantal verschillende instrumenten en ontstond de behoefte aan het werken met professionele en praktische instrumenten met een brede toepassing. Voor een deel worden deze instrumenten door ons zelf ontwikkeld en voor een deel maken wij gebruik van door anderen ontwikkelde tools.

Wij werken vanuit de ervaringen in de praktijk constant verder aan de ontwikkeling en lancering van een groot aantal nieuwe instrument waarmee we onze partners nog beter mee kunnen ondersteunen.

Laatste nieuws

20/9/12 Opnieuw naar de Netwerkvloer op 16/10 >>>
15/06/12 HFC zeer succesvol op de Beurs >>>
04/06/12 HFC 12 juni op de Netwerkvloer >>>
08/05/12 Nieuwe rapporten beschikbaar >>>
19/4/'12 Portal live op 23 april >>>
16/4/'12 cNc nieuwe partner. >>>
06/04/'12 Portal binnenkort live! >>>
26/3/'12 Nieuwe partner >>>
2/12/'11 Callcenters gezocht >>>
3/7/'11 Nieuwe website >>>

Nieuwsoverzicht