Nieuws

HFC opnieuw naar de Netwerkvloer

Human Factor Company op 16 oktober opnieuw aanwezig op de Netwerkvloer!

netwerkvloer_16101216 Oktober aanstaande zijn wij als exposant weer aanwezig op de Netwerkvloer in het Hotel Gastronomique De Echoput te Apeldoorn. Samen met 50 andere exposanten van zeer uiteenlopende branches presenteren wij daar de HFC Portal en bieden bij alle bezoekers de kans om kennis te maken met onder andere MotiCom en Emotech. Bent u verhinderd laat het ons weten zodat we kunnen overleggen op welke manier wij u kunnen informeren over de toegevoegde waarde die deze tools voor kunnen hebben.

Dinsdag 16 oktober aanstaande kunt u terecht van 14.00 uur tot 20.30 uur in Hotel Gastronomique De Echoput, Amersfoortseweg 86 7346 AA Apeldoorn. De locatie alleen is al de moeite waard!

Om u direct gratis als onze gast aan te melden kunt u gebruik maken van deze link: AANMELDEN ALS GAST VAN HFC

Kijk voor meer informatie over de Netwerkvloer en informatie over andere exposanten op www.denetwerkvloer.nl U kunt zich hier ook gratis aanmelden als bezoeker met de volgende code: S1E5X88


HFC succesvol op de beurs!

Human Factor Company zeer succesvol op de Netwerkvloer

Dinsdag 12 juni stond HFC samen met 50 andere exposanten op de Netwerkvloer in de Havixhost bij De Wijk. Het was voor ons een zeer geslaagd evenement! In oktober zijn we er in Apeldoorn zeker weer bij. 16 Oktober in hotel Gastronomique De Echoput kunt u er ook bij zijn. Wilt u niet zo lang wachten en ons eerder ontmoeten neem gewoon even contact met ons op.

HFC op de Netwerkvloer

Human Factor Company op 12 juni aanwezig op de Netwerkvloer!

denetwerlvloer12 Juni aanstaande zijn wij als exposant aanwezig op de Netwerkvloer in het Châteauhotel De Havixhorst in De Schiphorst vlakbij Meppel. Samen met 50 andere exposanten van zeer uiteenlopende branches presenteren wij daar de HFC Portal en bieden bij alle bezoekers de kans om kennis te maken met onder andere MotiCom. Let op de speciale beursaanbiedingen! Als u wilt weten wat de aanbieding op deze dag zijn moet u toch echt even langs komen. Bent u verhinderd laat het ons weten zodat we kunnen overleggen op welke manier u toch gebruik kunt maken van deze fantastische kans!

Dinsdag 12 juni aanstaande kunt u terecht van 14.00 uur tot 20.30 uur De Havixhorst aan De Schiphorsterweg 34-36, 7966 AC De Schiphorst. Telefoon: 0522 – 441 487. www.dehavixhorst.nl

Om u direct gratis als onze gast aan te melden kunt u gebruik maken van deze link: AANMELDEN ALS GAST VAN HFC

Kijk voor meer informatie over de Netwerkvloer en informatie over andere exposanten op www.denetwerkvloer.nl U kunt zich hier ook gratis aanmelden als bezoeker met de volgende code: S1E4X61

Nieuwe rapporten beschikbaar

Vanaf vandaag zijn de nieuwe MotiCom rapporten beschikbaar:

Met veel zorg hebben wij niewe rapporten samengesteld, waar nog sneller en beter zichtbaar wordt wat de Motivatiefactoren zijn.

Nieuwsgierig geworden, vraag de rapporten op via onderstaande link

http://www.humanfactorcompany.nl/voorbeeldrapportages

Portal live op 23 april

Maandag 23 april gaat de portal live!

voorbeeld portalAanstaande maandag 23 april gaat de portal live. Alle MotiCom onderzoeken zullen vanaf dat moment daadwerkelijk via de portal verlopen. De gebruikers van de huidige omgeving zullen  de komende dagen worden geïnformeerd en na uitleg over het gebruik en de mogelijkheden worden overgezet naar de nieuwe omgeving. 

Wilt u meer weten over de portal en vooral hoe het u helpt als professional meer business te genereren? Klik dan hier om naar de informatie over de portal te gaan.

Wij zijn er enorm trots op!

contact

Klik op het plaatje hiernaast om informatie aan te vragen en een afspraak te maken.

 

cNc Partner van HFC

Met trots stellen wij u onze nieuwe partner voor:

logo_cnc

cNc zorgt er voor dat uw organisatie tot betere prestaties komt door de mogelijkheden van medewerkers en hun leidinggevenden te kwalificeren en te ontwikkelen met een verbeterd rendement als resultaat. Als medewerkers trots zijn op wat ze doen, zijn ze efficiënt en effectief en doen ze meer.
Zij gaan werken vanuit hun vakmanschap en zetten dit in in uw organisatie. In de context van organisatiedoelstellingen, het werk, klanten en financiële resultaten. Soms tegen de stroom in. cNc helpt hierbij met een breed scala aan professionele en eigentijdse instrumenten en professionele zelfstandige adviseurs. cNc levert maatwerk en werkt projectmatig, in samenhang met de krachtenvelden in uw organisatie en gericht op resultaat.

Portal over enkele dagen live!

Lancering HFC portal nu zeer dichtbij!

hfc_portal_kleinHuman Factor Company lanceert nu binnen een paar dagen haar volledig vernieuwde portal. Zodra de portal live is zal MotiCom  via de portal beschikbaar zijn. Daarna komen er zeer snel diverse instrumenten beschikbaar.

De portal biedt professionals zoals trainers, coaches, recruiters en consultants de mogelijkheid hun klanten te bedienen met professionele instrumenten zoals onder andere MotiCom. U maakt gebruik van de portal door een abonnement op een van de instrumenten. Een aantal van de instrumenten wordt geheel kosteloos ter beschikking gesteld en u kunt deze onder een aantal voorwaarden blijven gebruiken.

Een van de mogelijkheden van de portal is om uw eigen onderzoeken te laten digitaliseren en online voor uw klanten beschikbaar te stellen!

Helaas nog even geduld; over een paar dagen is het zover. Wij houden u op de hoogte.

Team Human Factor Company.


Een nieuwe partner: Allround Support Groep Apeldoorn

Human Factor Company introduceert haar nieuwe website. Met deze introductie is het mogelijk voor relatie van Human Factor Company om meer instrumenten te gebruiken en hun diensten naar bestaande klanten verder uit te breiden. Via de nieuwe Human Factor Company is een samenwerking aangegaan met de Allround Support Groep uit Apeldoorn. Zij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van zzp’ers en het MKB door middel van secretariële ondersteuning (zowel op locatie als op afstand), telefoonservice (in- en outbound) en management advies, met als doel ervoor te zorgen dat zij zich bezig kunnen houden met hun passie. Daarnaast verzorgen zij trainingen en workshops voor ondernemers en hun medewerkers, zodat zij hun werk nog efficiënter kunnen doen. Voor meer informatie over de dienstverlening verwijzen wij u graag naar de site www.allroundsupport.nl.

Callcenters gezocht

Wij zoeken met spoed callcenters die tijd over hebben en graag hun omzet willen verhogen! Nieuwsgierig of ken je dergelijke callcenters? Neem contact met ons op via 085 1042635 en vraag naar Theo van Ommen.

Human Factor Company introduceert haar nieuwe website

Human Factor Company introduceert haar nieuwe website. Met deze introductie is het mogelijk voor relatie van Human Factor Company om meer instrumenten te gebruiken en hun diensten naar bestaande klanten verder uit te breiden. Via de nieuwe website vind u een koppeling naar de vertrouwde testomgeving. Lees meer...

Laatste nieuws

20/9/12 Opnieuw naar de Netwerkvloer op 16/10 >>>
15/06/12 HFC zeer succesvol op de Beurs >>>
04/06/12 HFC 12 juni op de Netwerkvloer >>>
08/05/12 Nieuwe rapporten beschikbaar >>>
19/4/'12 Portal live op 23 april >>>
16/4/'12 cNc nieuwe partner. >>>
06/04/'12 Portal binnenkort live! >>>
26/3/'12 Nieuwe partner >>>
2/12/'11 Callcenters gezocht >>>
3/7/'11 Nieuwe website >>>

Nieuwsoverzicht