Oplossingen

Human Factor Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale onderzoeksinstrumenten en persoonsonderzoeken. Alle producten en diensten die wij u aanbieden hebben op een of andere manier verband met elkaar. Het gaat altijd over mensen en veelal in relatie tot hun omgeving. Of dat nu in een bedrijf is of een vereniging, of in de persoonlijke sfeer maakt niet zoveel uit. Uiteraard is de doelstelling van het gebruik van een onderzoeksinstrument telkens anders. Hieronder treft u een overzicht van onze producten en diensten waarmee wij u helpen uw relaties beter te bedienen.

Scans en Business Tools

Om u te ondersteunen leveren wij een aantal scan en instrumenten waarmee u uw klanten nog beter kunt bedienen. Als partner van uw klanten gaat het er telkens weer om dat u uw toegevoegde waarde bewijst. Met een mooi verhaal alleen redt u het al lang niet meer. Via onze portal en via de LCMS / e-coaching en e-learning systemen bent u beter dan ooit te voren in staat uw toegevoegde waarde aan te tonen. Mensen helpen ontwikkelen vraagt tijd en aandacht. Door de inzet van  onze scans en tools kunt u uw tijd beter benutten en biedt u uw klanten professionele tools waarmee zij hun persoonlijke en organisatie ontwikkeling beter, sneller en effectiever vorm kunnen geven. Een van deze bijzondere tools is MotiCom.

MotiCom

MotiCom is een bijzonder persoonsonderzoek dat in 15 minuten tijd een helder beeld geeft van de unieke motivatie en communicatie aspecten van de persoon die het onderzoek heeft gemaakt.

De huidige maatschappij bestaat uit individuen die om uiteenlopende redenen hun krachten bundelen in bedrijven, organisaties en andere grotere en kleinere verbanden. Hoewel iedereen zal erkennen dat deze drang om ons te organiseren noodzakelijk is om in collectieve en persoonlijke behoeften te voorzien, wordt in de dagelijkse praktijk van het samenwerken vooral de nadruk gelegd op het sturen van grotere verbanden. Human Factor Company heeft de invalshoek dat samenwerkingsverbanden van mensen het best tot resultaat leiden als eerst recht wordt gedaan aan het individu. Door uit te gaan van het unieke in ieder mens is het beter mogelijk om mensen gericht, dus op de persoon, te motiveren.

Op de pagina's over MotiCom leest u uitgebreid wat u er mee kunt en wat het grote voordeel voor u is van het gebruik van dit instrument.

Workshops

Om het voor u als gebruiker van MotiCom makkelijk te maken verzorgen wij met grote regelmaat speciale workshops over de toepassingen van MotiCom. Wij gaan tijdens de workshop in op alle toepassingen, de verschillende rapportages en de juiste interpretatie van de rapporten.

Uiteraard bieden we ook bij de volgende te ontwikkelen instrument direct alle ondersteunde workshops.

Ondersteuning van onze partners

Onze partners richten zich op hun primaire processen en hun relaties. Wij bieden daarbij de ondersteuning die zij nodig hebben om de juiste instrumenten toe te kunnen passen. Het gaat er uiteindelijk om de toegevoegde waarde voor de eindklant te vergoten. Het gaat er niet alleen om een instrument in te zetten. Het gaat om het leveren van de juist kandidaat, het gaat om het beste team samen te stellen, het project tot een perfect einde te brengen. Het gaat dus altijd om heldere doelen en belangen. Onze ondersteuning richt zich op het uiteindelijke belang en de manier waarop wij onze relaties kunnen helpen dit belang het beste te dienen.

Laatste nieuws

20/9/12 Opnieuw naar de Netwerkvloer op 16/10 >>>
15/06/12 HFC zeer succesvol op de Beurs >>>
04/06/12 HFC 12 juni op de Netwerkvloer >>>
08/05/12 Nieuwe rapporten beschikbaar >>>
19/4/'12 Portal live op 23 april >>>
16/4/'12 cNc nieuwe partner. >>>
06/04/'12 Portal binnenkort live! >>>
26/3/'12 Nieuwe partner >>>
2/12/'11 Callcenters gezocht >>>
3/7/'11 Nieuwe website >>>

Nieuwsoverzicht