Duurzaam ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op de agenda van veel ondernemingen en gelukkig ook op het verlanglijstje van medewerkers het is namelijk onmisbaar om in de toekomst goed te kunnen blijven functioneren.

Er gebeurt dan ook veel op dit gebied. Als coach/trainer en facilitator bij deze processen moet u beschikken over de beste instrumenten om deelnemers maximaal te kunnen ondersteunen en bij opdrachtgevers in aanmerking te komen om te ondersteunen bij deze processen. Human Factor Company ontwikkelt en levert instrumenten die daarbij helpen. Een ervan is een volledig e-learning, e-coaching en LMS: Dilercos

E-learning, e-caoching, LCMS, LMS, blended learning, digitaal paspoort, e-portfolio; ziet u door de bomen het bos nog? Om het voor u als vakspecialist makkelijk te maken hebben wij nu voor u een system dat nagenoeg alle functies in zich heeft om uw e-learning of e-coaching vraagstuk op te lossen. Het past perfect in onze doelstelling: u helpen uw toegevoegde waarde te vergroten.

Voor het merendeel van onze klanten is het niet direct belangrijk om een systeem te hebben dat het fysieke contact met de klant vervangt. Sterker nog, dat fysieke contact is veelal een belangrijk deel van hun onderscheidend vermogen. Zij zijn wel op zoek naar een systeem dat hen helpt om het contact te versterken en dat hun klanten helpt om de persoonlijke of organisatie ontwikkelingen sneller en effectiever te laten verlopen.
Met Dilercos, het digitaal leer en coach systeem van HFC, zet u een belangrijke stap op weg naar uw verdere professionalisering. Wij noemen dat duurzaam ontwikkelen. Duurzaam in de zin dat de ontwikkeling langer dan gebrukelijk beklijft, het werkt gewoon beter! Duurzaam ook in de zin van minder negatieve impact op het milieu. U kunt op afstand werken of uw deelnemers plaats en tijd onafhankelijk opdrachten geven die perfect aansluiten bij hun persoonlijke doelstellingen. DUURZAAMHEID2

Digitaal leren en coachen en competentiemanagement zijn nu ook voor kleinere training en coachbedrijven en zelfstandig werkende trainers, coaches en consultants bereikbaar.

Het is eenvoudig mogelijk om een deel van uw bestaande programma’s om te zetten in digitale programma’s of opdrachten die u gebruikt digitaal beschikbaar te maken voor deelnemers. Of u nu volledige programma’s wilt ontwikkelen of eenvoudige opdrachten naast uw gewone programma’s gebruiken, het kan gewoon zonder veel moeite. Het beschikbaar maken van reader voorafgaand aan trainingen of het klaarzetten van een hand-out na afloop is een kleine moeite.

Geheel volgens onze filosofie is het systeem makkelijk in gebruik en voor veel verschillende toepassingen geschikt. Het systeem is toegankelijk vanaf elke pc met een internet toegang en op basis van een persoonlijke inlogcode krijgt de bezoeker toegang tot zijn of haar eigen functionaliteit.

Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

  • begeleiding van medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling
  • ondersteunen van organisatie ontwikkelingen
  • hulpmiddel bij coaching
  • hulpmiddel bij trainingen
  • hulpmiddel bij EVC & werkend leren trajecten
  • competentiemanagement en functieontwikkeling

Functionaliteit en voordelen van Dilercos

Laatste nieuws

20/9/12 Opnieuw naar de Netwerkvloer op 16/10 >>>
15/06/12 HFC zeer succesvol op de Beurs >>>
04/06/12 HFC 12 juni op de Netwerkvloer >>>
08/05/12 Nieuwe rapporten beschikbaar >>>
19/4/'12 Portal live op 23 april >>>
16/4/'12 cNc nieuwe partner. >>>
06/04/'12 Portal binnenkort live! >>>
26/3/'12 Nieuwe partner >>>
2/12/'11 Callcenters gezocht >>>
3/7/'11 Nieuwe website >>>

Nieuwsoverzicht