Partners

logo_cnc

cNc zorgt er voor dat uw organisatie tot betere prestaties komt door de mogelijkheden van medewerkers en hun leidinggevenden te kwalificeren en te ontwikkelen met een verbeterd rendement als resultaat. Als medewerkers trots zijn op wat ze doen, zijn ze efficiënt en effectief en doen ze meer.
Zij gaan werken vanuit hun vakmanschap en zetten dit in in uw organisatie. In de context van organisatiedoelstellingen, het werk, klanten en financiële resultaten. Soms tegen de stroom in. cNc helpt hierbij met een breed scala aan professionele en eigentijdse instrumenten en professionele zelfstandige adviseurs. cNc levert maatwerk en werkt projectmatig, in samenhang met de krachtenvelden in uw organisatie en gericht op resultaat. www.cnc.co.nl


Imo Sales Support

IMO Sales Support is als partner van Human Factor Company gespecialiseerd in telemarketing, beursmarketing en training op het gebied van telemarketing. Bij IMO Sales Support staat de communicatie met de klant centraal.

Door hun specifieke ervaring, kennis van zaken en kwalitatief hoogwaardige benadering van zeer veel uiteenlopende doelgroepen zijn zij zeer goed in staat om meer en betere leads en dus meer en betere deals voor uw bedrijf tot stand te helpen brengen. IMO Sales Support verkoopt, zet producten in de markt en maakt gekwalificeerde afspraken voor o.a. buitendienstmedewerkers en begeleidt en ondersteunt organisaties bij het uitvoeren van onderzoeken, zoals Kwaliteitsonderzoek of Marktonderzoek.
Hun motto  is: "Effectief bellen werkt kostenreducerend en geeft succes voor uw bedrijf. Succes leidt tot nog meer plezier en resultaat in het werk". www.imosalesupport.nl

 

logo_40hzGerrit Jan Leenders is de man achter 40Hz en tevens de bedenker van Emotech, een van de professionele scans die door ons wordt gedistribueerd. In de tekst hieronder legt Gerrit Jan zelf uit wat 40Hz nu eigenlijk betekent en waar hij voor staat.

40Hz is de frequentie waarin onze hersenen werken als wij (on)bewust kijken, denken en doen. Bij professionele geluidsopnames is 40Hz de lage, dikwijls wel voelbare maar nauwelijks hoorbare bas-frequentie, het fundament van het eindresultaat. In beide situaties is de 40Hz frequentie de sleutel om dromen te realiseren.

  • Je kunt nu ook zelf leren bewust te werken met deze kennis om uw balans, effectiviteit en succes te vergroten.
  • Breng jouw frequentie in fase met je omgeving. 
  • (Her)ontwikkel de vaardigheid om intuïtief te voelen en te verbinden.
  • Straal de rust, warmte en vanzelfsprekendheid uit van waarachtig leiderschap.

Juist management-georiënteerde bèta denkers help ik al jaren succesvol om hun leiderschapsstijl te optimaliseren. Dit is een rationeel toepasbare techniek met veel succesverhalen! Website 40Hz

 

Allround Support Groep

Human Factor Company is een samenwerking aangegaan met de Allround Support Groep uit Apeldoorn. Zij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van zzp’ers en het MKB door middel van secretariële ondersteuning (zowel op locatie als op afstand), telefoonservice (in- en outbound) en management advies, met als doel ervoor te zorgen dat zij zich bezig kunnen houden met hun passie. Daarnaast verzorgen zij trainingen en workshops voor ondernemers en hun medewerkers, zodat zij hun werk nog efficiënter kunnen doen. Voor meer informatie over de dienstverlening verwijzen wij u graag naar de site www.allroundsupport.nl.
 

Laatste nieuws

20/9/12 Opnieuw naar de Netwerkvloer op 16/10 >>>
15/06/12 HFC zeer succesvol op de Beurs >>>
04/06/12 HFC 12 juni op de Netwerkvloer >>>
08/05/12 Nieuwe rapporten beschikbaar >>>
19/4/'12 Portal live op 23 april >>>
16/4/'12 cNc nieuwe partner. >>>
06/04/'12 Portal binnenkort live! >>>
26/3/'12 Nieuwe partner >>>
2/12/'11 Callcenters gezocht >>>
3/7/'11 Nieuwe website >>>

Nieuwsoverzicht